Borrelpakket vrijmibo bezorgen

Ook thuis met een borrelpakket lekker borrelen bij de vrijmibo? Food and Wood maakt het mogelijk. Genieten ‘samen’ met je collega’s van lekkere borrelsnacks en goede drankjes zoals je dat anders ook samen op kantoor of het terras zou doen. Wij zijn voorstander van met elkaar in verbinding blijven. Door te blijven borrelen blijf je ook buiten werkgerelateerde zaken om in verbinding met elkaar. Klets dus vanachter je laptop bij zoals gewoonlijk, met een heerlijk borrelpakket van Food and Wood.

Benieuwd naar de opties? Bekijk ons huidige assortiment borrelpakketten op de website. Je kunt direct bestellen voor de vrijmibo. Wees er op tijd bij!

Wil jij een leuk borrelpakket op maat bestellen? Neem dan gerust contact op en maak je wensen kenbaar via contact@foodandwood.nl. Het is altijd mogelijk om een mooie borrelbox op maat te laten maken.

Wat doet Food and Wood?

Wat wij doen is unieke borrelpakketten aan huis bezorgen. Kun jij wel genieten van allerlei lekkers op een borrelplank, zoals kaasjes, noten, fijngesneden vleeswaren, olijven, brood, tapenades, dips, crackers, vers fruit en meer? Bestel dan een compleet verse borrelbox of leuke borrelpakketten voor bij de vrijmibo in eigen huis.

Wij zijn veelzijdig inzetbaar als cateraar in heel Nederland, maar leveren tevens gekoelde én ongekoelde borrelboxen in Nederland. Kies ervoor om zelf nog met een borrelbox leuk uit te pakken voor gasten, of om een complete opgemaakte borrelplank in Nederland te laten bezorgen. Kleine borrelboxen zijn ook mogelijk.

Zie jij ons wel zitten als jouw cateraar voor het verzorgen van de hapjes of zelfs een compleet buffet? Laat het ons weten, persoonlijke wensen proberen wij altijd mee te nemen. Geef eventuele persoonlijke wensen of voorkeuren gerust door.

Borrelen in eigen huis

Besteed jij ook steeds regelmatiger de avond lekker thuis? Als het weer of andere omstandigheden het niet toestaan om buitenshuis te dineren of borrelen met hapjes, dan is het ideaal om een borrelpakket bestellen. Ideaal om zo toch met vrienden of familie geweldig te genieten van verschillende lekkere hapjes.

Onze borrelplanken zijn goed voor een avondlang lekker eten, maar je kunt de borrelbox ook inzetten om in de middag lekker te serveren of juist nog later op de dag om lekker lang met heerlijke hapjes te kunnen blijven borrelen.

Eigen borrelpakket samenstellen

Wil jij buiten het assortiment om een borrelpakket op maat bij ons bestellen? Bijvoorbeeld namens jouw bedrijf aan alle medewerkers? Dat is zeker mogelijk! Laat ons weten om hoeveel personen het gaat, wat je wensen of voorkeuren zijn en wij komen met een mooi voorstel. De bezorging is inclusief.

Onze borrelpakketten zijn ook ideaal om als cadeau weg te geven. Vragen of een verzoek? Stuur gerust een bericht via social media of mail naar contact@foodandwood.nl.

buikspieren logo
Eten is meer dan alleen Eten!
Scroll naar boven